Google face curățenie de iarnă

google_blue_iconMi se pare mie sau mai toată lumea a început să facă curățenie pe timp de iarnă? Mai întâi Microsoft s-a gândit să oprească lumina pentru Windows Live Messenger ca mai apoi Yahoo să își aducă aminte că nici ”ograda” lor nu e prea curată și astfel și-a pus de asemenea în minte să oprească treptat anumite servicii. Bănuiesc eu că pe undeva trebuia ca tacâmul să fie complet și astfel iată că acum și Google coace ceva.

Conform unui articol publicat pe data de 14 decembrie 2012, a.k.a ieri, Venkat Panchapakesan un inginer al celor de la Google, a anuntat încetarea anumitor servicii o dată cu anul 2013. Serviciile care ies la pensie de la anul sunt următoarele:
– pe 14 decembrie 2012 (adicătelea ieri), Google Calendar Sync a părăsit scena
– pe 4 ianuarie 2013, anumite funcții ale Google Calendar vor fi eliminate, mai precis Appointment slots, Smart Rescheduler și Add gadget by URL
– pe 30 ianuarie 2013, Google Sync își va înceta activitatea mai puțin pentru mediul educațional și cel de afaceri
– pe 7 iunie 2013, Punchd o aplicație pentru controlul cărților de credit pentru Android și iOS va fi de asemenea retrasă.

Ca și în cazul celorlalte două entități, Google anunță prin intermediul aceluiași articol că se vor concentra pe dezvoltarea de servicii și aplicații utile publicului. Deci, nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem ce iese la anul. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *