Giveaway of the Day

A pirata sau a nu pirata… aceasta este noua întrebare a secolului 21, un secol dominat de probleme economice, civice dar mai nou și de cele intelectuale. De multe ori răspunsul la întrebarea de mai sus se dovedește a fi pozitiv, din păcate, iar asta mai mult din motive financiare. Utilizatorii de windows, căci ei sunt în centrul acestui articol, au totuși la dispoziție un concept destul de interesant conturat de ”Giveaway of the Day”.

Giveaway of the Day și respectiv Game Giveaway of the Day sunt două saituri care oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca atât programe cât și jocuri, pentru care în mod normal ar trebui să achite o sumă de bani sau în cel mai rău caz posibil le-ar pirata. Conceptul are la bază o înțelegere încheiată între cei care dețin saiturile și care creează programele sau jocurile respective, astfel că timp de 24 de ore un program sau un joc poate fi descărcat gratuit cu condiția ca activarea să aibe loc în aceeași fereastră de timp ca și promoția.

Din perspectiva limitărilor produsele software descărcate oferă acces complet numai la respectiva versiune și nu poate fi reinstalat daca, de exemplu, ați formatat calculatorul. Personal sunt adeptul proverbului ”calul de dar nu se cauta la dinți” și asta din simplul motiv că uneori mai trebuie să existe și puțină responsabilitate în mediul virtual.

Licențiere: Emblema, denumirea ”Giveaway of the Day” și respectiv denumirea ”Game Giveaway of the Day” sunt proprietatea intelectuală a giveawayoftheday.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *