Facebook va introduce reclame

Facebook_iconNu mă omor prea tare după rețeaua de socializare Facebook, singura mea tangență fiind doar când îmi promovez articolele de pe blog pentru a atrage vizitatori către acest colț digital de pe internet. Nu știu câți dintre voi au aflat ”ultima bârfă”, dar mi-am zis să aduc și eu asta în centrul atenției pentru fanii înfocați ai Facebook.

Conform unor informații oferite publicului de către Bloomberg, se pare că pe Facebook își vor face apariția reclamele. Durata acestor clipuri va fi de 15 secunde, fiind difuzate de 3 ori pe zi, activate de simpla interacțiune dintre utilizator și paginile aferente rețelei. Youtube face asta de ceva timp și se pare că le priește acest lucru, ca atare și Facebook urmărește să câștige ”ceva banuți” de pe urma acestora.

Personal, folosesc Adblock plus de ceva timp și pot spune că până acum cel puțin, am avut un stres în minus din cauza reclamelor de pe Youtube. Tot ce pot să sper este că și în cazul reclamelor de pe Facebook modulul își va face treaba scăpându-mă de 15 secunde irosite inutil. Când va introduce Facebook reclamele?… este întrebarea din mintea mea, dar răspunsul este unul ușor de dat: atunci când le vom vedea. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *