Facebook Gameroom

Rețeaua de socializare Facebook ocupă un loc aparte în mediul online, iar ideea de a oferi utilizatorilor și ceva cu care să își piardă timpul atunci când nu există nimic de comentat era ceva oarecum firesc. Rivalii de la Google realizaseră același lucru în rețeaua lor de socializare acum ceva timp, dar ulterior au eliminat jocurile oferite, în contextul în care programe precum Flash Player sunt mereu viciate de probleme de securitate.

Astfel, într-un mediu în care avem platforme de gaming precum Steam, Origin sau Uplay, mai avem un nou ”puști” la bloc, Facebook Gameroom. Din punct de vedere al cerințelor hardware programul are nevoie de un calculator pe care rulează minim Windows 7. În termeni ușor de înțeles dacă nu vă place să accesați zona cu jocuri din browser, aplicația vine să ofere utilizatorilor un mod de a se relaxa fără să mai folosească browserul. Suplimentar, programul în sine are nevoie de Flash Player sau Unity pentru anumite jocuri.

Dacă nu aveți un smartphone sau tabletă, ori spațiul este insuficient o să fiți încântați de jocuri precum Candy Crash, Dragon City sau Farm Ville 2. Pe lângă acestea se mai pot menționa si Piggy Boom sau Coin Master. Recunosc că nu am stat să verific ce alte titluri populare de jocuri mai sunt oferite, dar dacă nu sunteți atrași de jocurile pentru calculator oferite de alte platforme precum Steam, atunci Facebook Gameroom poate fi o alternativă viabilă, mai ales la calculatoarele mai slabe ca și performanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *