Facebook aduce modificări asupra politicii de funcționare

Facebook_iconAzi de dimineață am găsit în cadrul uneia dintre căsuțele mele de mail un mesaj venit din partea celor de la Facebook, în care eram anunțat de faptul că noi modificări vor fi aduse la politica de funcționare a rețelei de socializare ”made in US”. Dacă la voi nu a ajuns acest mail, timpul nu este pierdut va ajunge până la urmă.

… We’re writing to let you know that we are proposing updates to our Data Use Policy and our Statement of Rights and Responsibilities. These two documents tell you about how we collect and use data, and the rules that apply when you choose to use Facebook. Our goal with these updates is to make our practices more clear(”pă bune !”)…

Schimbările aduse politicii de funcționare a Facebook vizează felul cum sunt folosite datele personale ale utilizatorilor, bannerele cu publicitate, controlul asupra aplicațiilor folosite și desigur partajarea de date care se efectuează atunci când accesăm rețeaua Facebook folosind dispozitivele mobile. În altă ordine de idei domnul Erin Egan m-a anunțat cum anume se gândește Facebook să mai facă bani de pe urma mea și a altora, căci realizați că aceste schimbări nu sunt făcute pentru a le aduce lor pierderi.

La o scurtă analiză iata ce știe și nu știe Facebook despre mine:
– numele, adresa de mail și faptul că dețin acest site
– faptul că îmi plac genurile de muzică Trance și Progressive
– fan al produselor Nvidia, rețelei Radio DI.FM
– sunt content writer pe un site de profil IT
– știe că prefer anumite jocuri, care de fapt sunt practicate în mare parte de cineva foarte aproapiat mie
– nu știe că urăsc bannerele cu reclame de aceea am instalat AdBlock Plus
– nu știe că nu am de gând să îmi partajez poze folosind rețea ci acest site (află acum).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *