F-droid

f-droid-logoDupă numele dat articolului este ușor de înțeles că vom rămâne tot în spectul sistemului de operare Android. Acum ceva timp v-am prezentat câteva alternative la magazinul virtual Google Play, inclusiv unele care puteau depăși probleme impuse utilizatorilor din China. Prin acest articol doresc să mai completez lista de alternative cu un depozit de programe pentru Android numit F-Droid.

Conform descrierii oferite de f-droid.org, site-ul este un depozit online de aplicații Android, aflate sub o licență liberă. Depozitul de aplicații poate fii accesat direct din navigatorul de internet sau prin instalarea unei aplicații pe dispozitivul care rulează Android. Aplicația pentru Android oferă acces la aplicații dar în același timp este și o unealtă care are grijă să ofere actualizări pentru programele indexate atunci când o nouă versiune este disponibilă.

Fiind vorba de un magazin virtual terț este necesar să permiteți instalarea de aplicații care nu se regăsesc în Google Play și precum am menționat în articolul anterior este indicat să aveți un program antivirus la zi care să vă protejeze de probleme. Utilizare liberă a aplicațiilor vă doresc ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *