Emulator Android pentru Windows

Dacă sunteți fan al sistemului de operare Android dar, din păcate nu aveți resursele financiare pentru a cumpăra un telefon ”de firmă”, puteți apela la combinația dintre AndroidX86 și Virtual Box sau la ceva și mai elegant Blue Stacks App Player. Pănă la urmă alegerea ține de gustul fiecăruia, de aceea mi-am spus să vă mai ofer și a doua posibilitate.

Blue Stacks App Player, după cum îi spune și numele, este un program conceput să vă ofere acces la anumite aplicații Android, care în mod normal ar funcționa pe un dispozitiv mobil, fie că este vorba de un telefon sau de o tabletă. Conform echipei care dezvoltă acest program, Blue Stacks este în versiune Beta, ceea ce înseamnă că nu toate aplicațiile native Android vor rula bine în cadrul acestui emulator.

Emulatorul va crea după instalare un disc virtual de 4Gb, spațiu destul pentru a vă delecta cu anumite aplicații care vă plac atât de mult când le folosiți pe dispozitivul vostru cu Android. Dacă vă place să dețineți un grad de control asupra conținutului creat de Blue Stacks atunci o să fiți bucuroși să aflați că anumiți membri din cadrul XDA Developers au reușit să obțină drept de root, punând la dispoziția celor interesați un tutorial destul de interesant pentru cei care doresc puțină practică înainte de a face același lucru pe un dispozitiv real.

Licențiere: denumirea și emblema Blue Stacks sunt proprietatea intelectuală a BlueStack Systems INC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *