Dota 2 disponibil pentru linux

Dota_2_LogoMagazinul virtual al companiei Valve, Steam, are începând de astăzi un nou joc în categoria celor gratuite (a.k.a Free 2 Play) dipsonibil și pentru utilizatorii de linux. Astfel pe lângă Team Fortress 2, Portal și Regnum Online mai regăsim și jocul Dota 2, proaspăt ieșit din stadiul Beta.

Personal nu sunt un mare fan al jocurilor de strategie, încă îmi prind mintea într-un Red Alert 2 în încercarea de a învinge calculatorul, dar nu pot trece cu vederea faptul că utilizatorii de distribuții linux au câștigat acces la încă un joc renumit precum Dota 2. Din ce am ințeles eu, Dota 2 este inspirat din modul Dota aferent jocului Warcraft 3, iar oricine poate observa cu ușurință dorința companiei Valve de a rivaliza pe cei de la Blizzard Entertainment. Oare cât de mult vor reuși? … este întrebarea mea, căci World of Warcraft 3.5 este destul de popular pe serverele așa zise private.

Lansarea Dota 2 pentru utilizatorii de distribuții linux aduce în același timp și rezolvarea unor defecte de funcționare ce țin de interacțiunea personajelor, materialele grafice, interfață grafică, perfomanță audio și desigur noi elemente în Workshop. Lista completă cu schimbările poate fi regăsită în cadrul acestei pagini.

Licențiere: Emblema și denumirea Dota 2, denumirile Team Fortress 2 și Portal, sunt proprietatea intelectuală a VALVE Corporation

Leave a Reply

Your email address will not be published.