De Dragobete iubește românește… Firefox

flicks-logo-sm-ltData de 14 februarie marchează un moment romantic pentru cuplurile de îndrăgostiți sau după caz un moment în care fiecare trebuie să își aducă aminte că este nevoie să facă ceva și pe plan personal. Oricât de frumoasă ar fi această zi nu se compară cu tradiționalul Dragobete sărbătorit pe 24 februarie în spiritul tradițional românesc. Poate că acea jumătate nu există încă alături de voi, dar nu este neapărat un capăt de lume căci Mozilla România lansează un concurs care vă invită să vă stimulați creativitatea și desigur să interacționați în spiritul zilei de Dragobete.

În perioada 13 – 23 februarie 2013, ora 23:59, Comunitatea Mozilla România va organiza concursul ”De Dragobete, arată-ți dragostea față de Firefox”, având ca sponsor Corporația Mozilla. Acesta este dedicat utilizatorilor navigatorului Firefox, care vor să își exprime sentimentele față de aceasta, chiar înainte de sărbătoarea românească a iubirii.

Utilizatorii care vor dori să participe la concurs vor trebui să trimită ideile lor cu tema propusă de către organizatori pe pagina acestora de Facebook sau la adresa de e-mail iubesc@mozilla.ro. Se vor acorda premii pentru creațiile clasate pe primele două locuri în urma deciziei juriului. Premiile vor consta în obiecte promoționale de la Mozilla, iar în plus pentru locul 1 un obiect surpriză din aceeași categorie. Pentru mai multe detalii cu privire la acest concurs, accesați site-ul Web iubesc.mozilla.ro.

Despre Comunitatea Mozilla România
Comunitatea Mozilla România a luat ființă în anul 2008 și tot în acel an a apărut și site-ul Web oficial al comunității, mozilla.ro. După modelul Fundației Mozilla, și comunitatea românească a avut în vedere: promovarea tehnologiilor Mozilla pe plan local, colaborarea cu alte asociații care să promoveze open-source-ul, organizarea de evenimente tematice, care să vizeze promovarea Fundației Mozilla, dar și a navigatorului Firefox.

Multă baftă tuturor participanților !

Leave a Reply

Your email address will not be published.