Dakar: nou simulator de curse

Din ciclul simulatoarelor astazi va prezint Dakar. La prima vedere ar parea ca vorbesc despre un joc comercial care costa o anumita suma de bani, dar nu, va asigur ca este vorba de un joc simplu si gratuit descoperit de mine pe SourceForge acum ceva timp(mai precis de pana sa incep sa scriu acest blog).
Ideea jocului este simularea Raliului Dakar: Raliul Dakar (franceză Rallye Dakarcunoscut înainte sub numele de Raliul Paris-Dakar) este o competiţie automobilistică off-road de tip rally ride organizată de Amaury Sport Organization(ASO). Grafica nu este deloc pretentioasa dar nici slaba, este una care iti permite sa conduci o masina(la alegere) pe diferite trasee exact ca si in Raliul Dakar. Eu unul am descarcat Dakar 2010 si pot spune ca mi-a atras atentia imediat, nu prin simplul fapt ca nu este incarcat precum jocurile comerciale, ci prin simplitatea grafica si prin redarea mediului tipic desertic pe care mi-a oferit-o fara nici un cost.


Din ce am putut observa deja exista si Dakar2011. Pe mine unul personal acest lucru ma bucura, deoarece este un simulator unic, care isi merita locul in cadrul jocurilor de acest tip. Indiferent de versiunea aleasa eu unul va doresc un joc cat mai placut! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *