Canalele PRO TV SA eliminate din grila Dolce

dolcetvÎn mod normal nu mă omor prea tare să citesc ”tabloidele” românești și asta în speță pentru că sunt pline de… chestii care mie personal nu îmi plac. Azi am decis să sparg gheața și să răsfoiesc un astfel de ziar și nu mare mi-a fost mirarea când am dat peste o chichiță cotidiană așa de sfârșit de an 2012.

Conform respectivului articol se pare că începând cu data de 3 ianuarie 2013, abonații platformei satelit Dolce al Companiei ”Romtelefon”… pardon Romtelecom, nu vor mai recepționa cele 11 posturi ale Pro TV SA respectiv Pro TV, Pro Tv Internațional, Acasă Tv, Acasă Gold, Pro Cinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV România, VH1, Pro Tv HD și Acasă HD. Motivul acestei decizii are la bază creșterea pretențiilor financiare ale Pro TV SA, care desigur dacă ar fi fost acceptate ar fi dus la o creștere a abonamentelor Dolce.

Paradoxal, când lumea se umfla în corzile vocale pe Vocea României la Pro Tv, pe Antena 1 King Kong se pare că atrăgea mai multă atenție. Că tot se apropie finalul de an îmi permit să subliniez aici faptul că în România platformele tv digitale sunt precum vremea și din ce văd eu ”vremea” anunță pierderea posturilor Discovery Networks la Digi și pierderea posturilor Pro Tv SA la Dolce. Concluzia cărcotașă care se poate trage de aici este una simplă: oare ce vor mai scoate ?

Licențiere: emblema Pro TV precum și denumirile Pro TV, Pro Tv Internațional, Acasă Tv, Acasă Gold, Pro Cinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV România, VH1, Pro Tv HD și Acasă HD se află sub licența Pro TV SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *