Aplicații Android… mai ”deocheate”

Google Play este plin de aplicații, care mai de care mai ”bune” sau în adevăratul sens al cuvântului bune, ce pot fi de real ajutor în momentele potrivite. Acest articol însă se abate de la acest ”traseu” și aduce în prim plan două aplicații ce trebuiesc văzute mai degrabă ca niște parodii, menite să aducă un zâmbet gratuit pe buzele utilizatorilor care le instalează. Cele două aplicații sunt ”Busuioc” și ”Fără Număr, Fără Număr”.

Busuioc este o aplicație menită să descopere latura spirituală și conform dezvoltatorilor poate face chiar miracole: ”Gata cu vizitele repetate la biserică şi mirosul apăsător de tămâie! Prin simpla agitare, Busuioc Automat 3000 emană particule de har concentrat care nu omoară dracii, dar îi deranjează, iar aceştia îţi vor părăsi locuinţa, maşina, barca sau elicopterul aproape instantaneu.” Pentru a putea descoperi harul trebuie să aveți pe dispozitiv minim Android 2.2. AMIN !

Fără Număr, Fără Număr ”dezleagă” dorința fiecăruia de a arunca cu bani către cântăreții de manele, chiar și atunci când buzunarul real este gol. Printr-un swipe continuu aruncați cu bani și pe măsură ce progresați puteți schimba valoarea banilor. Pentru a instala aplicația, aveti nevoie de versiunea minimă 2.3 a sistemului de operare Android ”mânca-v-aș palmele voastre”.

Din ce am observat există păreri pro și contra, dar ideea de bază din spatele aplicațiilor este amuzamentul, este bine să îl gustați cumpătat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *