Urban Terror 4.2

Dacă în momentul acesta aș fi un fan windows cu siguranță nu aș duce lipsă de jocuri aparținând genului FPS (first person shooter)… dar uite că nu este așa, sunt un fan al distribuției linux openSUSE și simt uneori nevoia să am un joc cu ”împușcături” instalat, cu care să mai pierd timpul atunci când vreau sa fac asta.

Astăzi 4 august 2012, gama jocurilor FPS dedicate distribuțiilor linux s-a îmbogățit cu o nouă versiune a jocului Urban Terror și anume versiunea 4.2, care din ce am putut afla este în stadiu Beta. Personal am urmărit cu interes evoluția acestui joc și chiar dacă îmi place pot spune că are un model de dezvoltare mai lent, care i-ar face geloși și pe cei de la Debian. Conform saitului Urban Terror România, versiunea 4.2 aduce numeroase modificări jocului:
– îmbunătățiri pe partea grafică în ceea ce privește animațiile
– introducerea unui sistem de autentificare al jucătorilor
– introducerea de noi hărți și ajustarea altora deja existente
– introducerea unui nou mod de joc numit Last Man Standing
– rezolvarea unor defecte de funcționare
– introducerea componentei de actualizare automată a jocului

Pentru a descărca Urban Terror 4.2 accesați secțiunea Downloads a saitului urbanterror.info și alegeți versiunea corespunzătoare sistemului vostru de operare. După ce ați descărcat kitul aveți răbdare căci installerul jocului va descărca componentele necesare, lucru care poate dura ceva timp dacă banda voastră de internet este mai mică. Distracție maximă ! :)

Actualizare: utilizatorii comunității franceze au reușit să creeze un fișier torrent pentru un download mai sigur și mai stabil. Astfel, folosiți acest fișier torrent împreună cu un client specific pentru a descărca Urban Terror 4.2; nu uitați să stați la seed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *