Smokin Guns Romania

Din ciclul jocurilor pe care romanii ar trebui sa le incerce dar nu o fac va prezint Smokin Guns. Jocul este un FPS destul de amuzant, ce are la baza engine-ul Quake3, dar care transpune jucatorul in mediul vestului salbatic si asta cuprinde toate aspectele jocului: arme, design si gameplay. Fiind bazat pe Quake3 jocul nu are nici pretentii hardware foarte mari astfel incat indraznesc a zice ca oricine il poate juca atata timp cat doreste sa faca asta.

Putina istorie: The Smokin’ Guns game started its life under the name of Western Quake3. It was originally developed by a team known as Iron Claw Interactive. They released WQ3 beta 2.0 in 2003, after which development all but ceased. In May 2005, development of Western Quake3 was taken over of by a bunch of cowboys calling themselves The Smokin’ Guns with the blessings of the former team. With the release of the stand alone version in 2008, the game was renamed to Smokin’ Guns, and the team to Smokin’ Guns Productions. Pentru a putea intelege mai exact ce anume ofera jocul puteti accesa manualul online. De asemenea, daca cititul nu este punctul vostru forte atunci puteti descarca clientul de joc si puteti incepe sa va jucati fara nici o grija, caci jocul este gratis si multi-platforma, adica este disponibil pentru windows, linux si mac.

De ce Smokin Guns Romania?
Chiar daca sunt constient ca va fi o munca la fel de grea ca si in cazul celorlalte doua comunitati in care ma implic(Nexuiz si Urban Terror), nu pot sa stau deoparte si sa nu promovez un joc care in primul rand este gratuit, apoi are cerinte hardware reduse si desigur sa nu uit de faptul ca este o buna alternativa alaturi de celelalte jocuri care pe teriitoriul tarii noastre sunt jucate prea putin sau deloc. Da, da, ma refer la Counter Strike, mai exista si altceva inafara de el si in acelasi timp disponibil si pentru windows. Daca este ceva ce am invatat din trecut in ceea ce priveste o comunitate este chiar intemeierea ei, alaturi de oameni care sa se implice cat de cat, de aceea am decis sa creez pentru inceput un grup de discutii pe Google numit Smokin Guns Romania. Nu pot decat sa sper ca in viitor se va contura o comunitate astfel incat sa putem migra la un site, fie el si subdomeniu gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *