Simfonia Lalelelor 2013

Simfonia Lalelelor este unul dintre cele mai importante evenimente ale debutului de primăvară în Pitești, menit pe de o parte să o celebreze prin expoziția de la Casa Cărții și pe altă parte să realizeze un târg cu vânzare specific plasat în Piața Vasile Milea, o zonă centrală a orașului. Aceasta este prima mea relatare despre Simfonia Lalelelor, plasată desigur în cadrul categoriei de chichițe cotidiene, de aceea sper să vă placă micul meu rezumat vizual.

Photo0057

Photo0064

Photo0072

Photo0080

Photo0103

Photo0112

Photo0114

Photo0616

Cu riscul de a părea exigent trebuie să recunosc că anul acesta simfonia mi s-a parut un pic cam… limitată, chiar dacă aranjamentele expuse au inclus diferite tipuri de flori, spre deosebire de anii trecuți când făceam peste 100 de poze, în 2013 am putut vedea pentru prima dată de când merg spații libere. Chiar dacă situația nu este tocmai roz, o ieșire de sâmbătă o dată pe an pentru această expoziție se merită.

Notă suplimentară: pozele au fost realizate cu umil meu telefon Samsung Chat, drept urmare dacă nu vă convine calitatea renunțați în a vizualiza articolul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *