Muzica electronică în… ”nor”

Din ce în ce mai mult tehnologia ”cloud” începe să ne contureze spațiul virtual, fie că este vorba de câteva fișiere multimedia sau de documente scrise și încărcate pe un server pe care îl putem accesa de oriunde, atâta timp cât există o conexiune la Internet. Cum astăzi este o zi specială conform calendarului creștin-ortodox, respectiv Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, m-am gândit să prezint încă o utilitate a serviciilor de tip ”cloud”.

Pe lângă muzica populară și/sau ușoară, mai puteți să vă răsfațați simțurile și cu muzica electronică. Fie că este vorba de house, trance, progressive, chillout și multe altele, Mixcloud este un serviciu de tip cloud (pam-pam), care vă oferă acces la numeroase podcasturi și seturi de muzică electronică, fără nici un cost. Toate aceste elemente sunt cusute cu ”ața digitală” a rețelelor de socializare, construind astfel un mediu virtual în care creatorii de muzică electronică interacționează mai ușor cu ascultătorii lor. Personal nu sunt un compozitor dar, dacă prin sânge vă curge ”muzica electronică” și aveți talent la compus, nu ezitați să vă prezentați creațiile.

Muzica electronică și serviciile ”cloud” par a forma un cuplu destul de frumos, iar prezența unui magazin virtual de unde creațiile pot fi cumpărate, completează și mai mult ”tabloul” descris de mine în această frază. Accesul către Mixcloud se poate face din fața calculatorului, laptopului și de pe dispozitive mobile precum telefoanele inteligente, opțional având și un cont înregistrat. Astfel, dacă nu pot fi în fața calculatorului pot totuși să ascult seturile de muzică electronică preferate de pe dispozitivul meu cu Android, folosind aplicația Mixcloud, disponibilă în cadrul portalului de aplicații Google Play.

Licențiere: sigla și denumirea Mixcloud sunt proprietatea intelectuală a MIXCLOUD LTD

Leave a Reply

Your email address will not be published.