Muzeul Județean Argeș

După un mini-concediu de 3 zile și alte 2 zile de suport tehnic acordat propriei persoane, iată-mă având timp să aduc în centru atenției una din valorile Uniunii Europene unde nu au existat prea multe probleme, respectiv patriomoniul cultural al unei țări și în cazul de față al orașului Pitești din Județul Argeș.

De ceva timp am observat ”miscări de trupe” pe lângă corpurile de clădiri cu valoare culturală, în speță cele însărcinate cu curățenia prin exterior, speculez eu și prin interior. Până în ziua de 28 aprilie nu aveam idee de ce au muncit acei oameni cu atât ”foc” dar ulterior am înțeles situația: Muzeul Județean Arges face parte din cadrul programului Regio co-finanțat de Uniunea Europeană.

Pentru a celebra acest lucru, în perioada 27 – 28 aprilie conform invitației primite, a fost organizat un eveniment specific în cadrul Muzeului Județean Argeș, lucru promovat cu mare fast aș putea adăuga aici. Spun mare fast pentru că o dată cu primirea unei invitații pentru acel eveniment am fost ”pricopsit” cu destule materiale promoționale, inclusiv cu o pungă de cadou personalizată, din care am ales să prezint succint decât 3.

Photo0635

Photo0636

Felicitări Muzeului Județean Argeș pentru această realizare și dacă mi se permite sugestia, data viitoare când oferiți și obiecte casabile aveți grijă ca ele să fie transportate mai bine. :)

Licențiere: materialele promotinale prezente în poze sunt proprietatea intelectuală a Muzeului Județean Argeș și altor autorități locale și/sau internaționale implicate în campania de promovare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *