Mozilla retrage Firefox pentru iOS

După un articol cu o veste bună, vă aduc din păcate una mai proastă și asta dacă sunteți fani ai produselor Apple respectiv iOS. Nu mă pot abține să nu observ cum Mozilla are obiceiul își pună bețe în roate: întâi cu Thunderbird și acum cu Firefox Home. Pentru cei care nu știau Firefox Home a fost versiunea specifică a navigatorului Mozilla Firefox pentru dispozitive mobile precum iPhone sau Ipad.

Nu vreau să par ironic, sunt de părere că Mozilla și existența sa au ajutat foarte mult la crearea unei diversități, dar totușiFrom the early days, Mozilla has been focused on empowering users across platforms and devices. We released Firefox Home as an experiment in bringing a part of the Firefox experience to iOS, focusing on Firefox Sync. This project provided valuable insight and experience with the platform, but we have decided to remove Firefox Home from the Apple App Store and focus our resources on other projects.

Din punctul meu de vedere citatul de mai sus îmi rimează cu ”veni, video, vici”, lucru care din nou va afecta popularitatea Organizației Mozilla, care după părerea mea pierde oarecum teren și asta prin propriile decizii și acțiuni pe care le întreprinde. Păcat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *