Jurnal de gamer: Metro

De vreme ce jocurile reprezintă una dintre pasiunile mele, am zis să lansez o mică rubrică pe blog dacă o pot numi așa, intitulată ”Jurnal de gamer”. Practic o să încerc să ofer cât mai puține detalii despre joc (ca să nu pară că este un fel de ”spoiler alert”), dar în același timp să lansez o recomandare pentru cei interesați. În urmă cu ceva timp am discutat puțin despre Nvidia GeForce Now și Google Stadia, ca și platforme online de gaming, în cele din urmă am ales Nvidia GeForce Now la un abonament pe 6 luni. Tin să menționez că acel tip de abonament nu mai este acum disponibil, compania preferând să aleagă acelați preț ca și Google Stadia: 9,99 euro pe lună + TVA. Platforma a fost folosita pentru toate cele 3 jocuri ale seriei.

Primul joc ales de mine a fost Metro, inspirat de creațiile SF ale lui Dmitry Alexeevich Glukhovsky. Din punctul meu de vedere toate cele 3 părți ale jocului prezintă o alternativă diferită asupra lumii dar din perspectiva rusească, inclusiv cea a confruntării dintre doctrine politice sau militare, în care pentru a obține puțin bine trebuiesc făcute sacrificii mari. În centrul acțiunii se află Artyom Alekseyevich Chyornyj, dar ulterior anturajul său se va schimba pe măsură ce apar noi provocări și situații.

Dacă v-am stârnit curiozitatea câtuși de puțin atunci cele 3 trailere ar putea să vă ofere mai multe detalii despre mediul nociv post nuclear și poveste:

Metro 2033

Metro: Last Light

Metro Exodus

În speranța că nu v-am plictisit prea tare cu acest articol, sper să mai revin și cu alte sugestii pozitive privind jocurile video. Distracție maximă !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *