Gamer`s Feedback: Glest si Warzone 2100

Astazi am placerea sa va prezint un feedback mixt, Glest si Warzone. In viziunea mea aceste doua jocuri pot inlocui cu succes jocuri precum WoW sau Starcraft, oferind un game play de calitate celor care se incumeta sa le incerce.
1. Ce recomanzi persoanelor sceptice care privesc cu neincredere jocurile gratuite?
Din perspectiva acestor doua jocuri de strategie le spun sa le acorde o sansa. Gusturile nu se discuta cei drept dar este pacat sa nu incerce un joc gratuit doar pentru distractie si pentru o forma de convingere personala.
2. Dintre atatea jocuri gratuite de ce tocmai acesta? De ce nu altul?
Atat Warzone 2100 cat si Glest sunt din punctul meu de vedere doua RTS-uri care pot inlocui cu succes jocuri precum WoW sau Starcraft. De ce sa emulam doua jocuri cand avem alternative native care nu implica nici un cost, nu ?
3. Jocul pe care il practici la ora actuala are Comunitate in Romania?
Nu am gasit pe net vreo urma de comunitate pentru nici unul dintre jocuri dar cine stie ce se poate intampla pe viitor.
4. Pe viitor crezi ca acest joc va deveni un rival pentru unul comercial, gen Counter Strike/ WoW?
Eu zic ca ambele sunt competitori pentru jocuri precum WoW atat din punct de vedere al graficii cat si din punctul de vedere al modului de joc.
5. Atitudinea/comportamentul intr-un joc conteaza, care sunt recomandarile tale in aceasta directie ?
Intentia jocurilor este, din perspectiva mea, de a distrage atentia de la alte lucruri o moda de relaxare. Orice lucru care depaseste limita bunului simt (limbaj sau trisat) transforma jocul in timp pierdut.
6. Pareri personale: exista ceva ce doresti sa mai adaugi pe langa intrebarile de mai sus?
Atat Warzone2100 cat si Glest sunt disponibile in sursele de pachete ale distributiilor linux. Daca din intamplare nu ar fi kiturile jocurilor pot fi descarcate de pe site-ul celor care le-au creat.

Spor la strategii va doresc si de asemenea mai sper ca si aceste doua alternative v-au aratat ca “lumea” distributiilor linux este la fel de dinamica precum “lumea” versiunilor de windows, fara stresul virusilor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *