Evolio Evotab2: aplicatii instalate

De curand “Taica Goagal” a devenit si mai prezent in viata mea, respectiv prin dispozitivul pe care l-am achizitionat, asa cum am spus intr-un articol anterior. Tableta a venit cu numeroase aplicatii preinstalate precum Flash Player 11.1, aplicatiile de socializare Facebook si Google, client de mesagerie instanta pentru Yahoo, aplicatii de citire a postei electronice pentru Yahoo si Google, alaturi de multe altele. Navigand pe Google Play am mai instalat destule alte aplicatii pe langa cele initiale si am mai descoperit faptul ca saitul imi “vede” tableta ca si Unknown EVOTAB 2.

Ce alte aplicatii ai mai instalat?
Pentru a raspunde cat mai elegant la aceasta intrebare am realizat o mica galerie de imagini cu aplicatiile instalate asa cum apar ele listate pe Google Play atunci cand dau clic pe “Aplicatiile mele Android”. Inafara de cele instalate cred ca voi mai adauga un client de IRC si ma gandesc ce sa aleg intre Dropbox sau Google Drive.

…Si cam astea sunt aplicatiile instalate alaturi de cele introduse de producator. Daca mai trebuie ceva nu ezitati sa imi ziceti ce anume. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.