Content writer ProgrameSoft.ro

logo_programeOrice sursă de venit este binevenită în zilele noastre presupun eu, drept urmare am ales să aduc în centru atenției voastre un anunț din partea unui portal dedicat aplicațiilor românești care caută content writer. În cele ce urmează voi prezenta anunțul creat de Stefan Cuculeac, administratorul saitului programesoft.ro

Caut un content writer care sa scrie articole, texte, advertoriale în limba română pe nisa aplicații românești sau realizate în România. Articolele se adresează antreprenorilor sau persoanelor cu funcție de decizie din cadrul entităților, dar și utilizatorilor de rând. Articolele sunt destinate dezvoltării relațiilor cu entitățile fizice și juridice precum și imbuntățirii promovării aplicațiilor software românești pe piață.

Articolele trebuie să fie documentate corespunzator, să aibă minim 350-400 cuvinte și să fie corect scrise (din punct de vedere gramatical). Pentru început se vor scrie 16 articole / lună urmând ca ulterior să creștem numărul lor.

Se cer: Creativitate și Imaginatie.

Dacă ești interesat de colaborare și totodată ești de acord cu nișa propusă, te rugăm:
– să ne trimiți un link al portofoliului tău de articole recente similare nișei propuse de noi
– să ne oferi o listă de recomandări (site-uri pentru care ai scris articole)
– să ne spui care sunt termenii tăi de colaborare (tarife, cerințe, mod de lucru, etc).

Adresa de mail a domnului Stefan Cuculeac pe care puteți să discutați în detaliu datele unei eventuale colaborări este stefan.cuculeac@gmail.com. Multu succes !

Licențiere: emblema și denumirea ProgrameSoft.ro sunt proprietatea intelectuală a Stepa IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *