Aplicații pentru Android: revista presei

android-logoOdisea mea printre aplicațiile compatibile cu Evolio Evotab2 continuă azi cu episodul 3. După ce am adus în centrul atenției aplicații pentru știri din zona IT și respectiv pentru aflarea stării probabile a vremii, am decis ca acum să mă concentrez asupra presei locale și să listez câteva aplicații utile zic eu, celor interesați să afle informații din spațiul carpato-danubiano-pontic și nu numai. Țin să preciz aici faptul că unele ziare oferă deja o versiune de site pentru dispozitivele mobile.

Categoria de aplicații aleasă de mine vizează agregatoarele căci, cui nu îi convine să știe că are mai multe surse de informare listate și implicit accesibile în cadrul unei singure aplicații. Iată ce aplicații am găsit:
Revista Presei: Descarcă aplicaţia Revista Presei şi vei fi putea fi la curent cu stiri de ultima ora din sport, politica si economie din Ziarul Financiar, Gandul.info, Mediafax.ro, ProSport.

Stiri, ziare, info Romania: Stiri de ultima ora si revista presei in cel mai rapid agregator de stiri pe mobil cu posibilitate de stocare offline (pe card) pentru citire ulterioara.

24Buzz: 24Buzz este singurul agregator romanesc de stiri si articole care stie ce-ti place sa citesti. Doar, decat si numa’ toate stirile care te intereseaza! Cu cat folosesti mai mult aplicatia, cu atat ea va invata mai bine preferintele tale.

dacă preferați aplicațiile independente în locul agregatoarelor de știri atunci vă pot sugera căteva: Adevărul, Gândul.Info, Ziarul Financiar și Wall-Street.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *