Test-drive pentru distributii linux

Din ce in ce mai multi bloggeri realizeaza review-uri (articole) despre o anumita distributie linux, oferind cititorilor informatii despre plusurile si minusurile distributiei linux testate. Nu am nimic impotriva acestor review-uri deoarece ele sunt adevarate comori pentru utilizatorii care sunt capababili sa le inteleaga si care vor sa migreze catre o anumita distributie linux.
Se pare ca acest flagel ma cuprins si pe mine, dar in loc sa arat minusurile sau plusurile distributiei linux testate am sa incerc sa conturez un set de recomandari personale care pot ajuta userii sa treaca de la windows la linux de aici si denuriea adoptata de mine test-drive; nu, nu este vorba de masini, dar avand in vedere ca sistemul de operare este un set de mecanisme ce asigura buna functionare a PC-ului personal pot spune ca denumirea nu este aleasa aiurea doar ca sa fie diferita de “review” ci are la baza viziunea mea asupra legaturii dintre distributia linux instalata si componetele hardware ale PC-ului. Distributiile linux alese de mine pentru test-drive vor fi cele mai putin cunoscute pe la noi, din dorinta de a le face cunoscute si de ce nu si putina reclama.
Cu siguranta programele recomandate de mine sunt intalnite si in alte review-uri; eu unul nu incerc sa intru in competitie cu alti bloggeri care deja fac asta(cu succes) ci incerc sa fac ceva cat se poate de original si anume opinia mea respectiv recomandarile mele din experienta avuta cu distributiile linux. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *